Tevékenységünk

Talán Önnel is előfordult már, hogy olyan gyógyszerre volt szüksége, amelyet Magyarországon valamilyen okból nem kapott meg. Talán azért, mert nem forgalmazzák, vagy egyszerűen hiánycikk. Cégünk a Magyarországon nem kapható külföldi gyógyszerek beszérzésére szakosodott.

A Pharma Expressz szakmai kapcsolatainak, valamint beszerzési és logisztikai lehetőségeinek köszönhetően mindenki számára egyszerű és gyors hozzáférhetőséget nyújt gyógyszerek, homeopátiás termékek, gyógyhatású készítmények stb. teljes németországi és ausztriai patikai választékából. Szükség esetén egyéb országok gyógyszereit is beszerezzük.

Egyedi megrendelés alapján gondoskodunk a gyógyszerek legkedvezőbb beszerzési forrásáról, és akár 2-3 munkanapon belül leszállítjuk átvételre üzletünkbe.

A Pharma Expressz magas színvonalú információs háttérrel rendelkezik. Képzett kollégáink naprakész tájékoztatást nyújtanak a gyógyszerek áráról, összetételéről, beszerzési lehetőségeiről és minden egyéb erre vonatkozó kérdésről. A gyógyszerek telefonon vagy e-mailen és természetesen személyesen is megrendelhetőek egy egyszerű és gyors regisztráció után.