Fagyöngy

A fagyöngy-injekció kúra kivételesen hatékony beavatkozásnak számít szerte a világon. A fagyöngy hatóanyagai: a viszkotoxinok, proteinek, lektinek, alkaloidok, poliszaharidok, az arginin lúgosító hatásukkal gátolják a sejtosztódást, oldják a tumorsejtek falát, javítják a szívműködést, aktivizálják a fehérvérsejt képződést, növelik a fájdalomcsillapító hatású béta endorfin termelését és stimulálják a csecsemőmirigyet, így növelik az immunrendszer aktivitását. Mindezek következtében javul a beteg általános állapota, az étvágya, a testtömege, helyreáll a szervezet vegetatív ritmusa, javul a vérképe, csökken a fájdalma és a tumor növekedése. Az áttétképződés esélye kisebb, mérséklődik a kemoterápia és a sugárkezelés hatása és csökken az ödémaképződés.

Cégünk az összes nagy hagyománnyal rendelkező fagyönggyel foglalkozó cég termékeit be tudja szerezni. A teljesség igénye nélkül a következő termékcsaládokat tudjuk Önöknek biztosítani: Iscador, Iscucin, (Helixor, Abnobaviscum). Bővebb információért kérem keresse fel munkatársainkat telefonon vagy e-mailen.

Iscador

Az Iscador a nagymúlttal rendelkező Weleda cég által a rákkezelésére kifejlesztett fagyöngy termékcsalád elnevezése. Kilencven évvel ezelőtt az Iscador-t először Svájcban használták, azóta sikere töretlen, ez a leggyakrabban használt fagyöngy-kezelés a világon. Főbb funkciója, hogy serkenti az immunrendszert, amely így lassítja a rákos sejtek növekedését mindezt nagyon kevés mellékhatással. Az Iscador-t gyakran használják együtt olyan kezelésekkel, mint például: a műtét, a kemoterápia, a sugárkezelés és az alternatív rákterápiák.

Az alábbi táblázat tájékoztató jellegű, a kezelés részleteiért keresse fel orvosát!

 

Emésztőrendszer
  Férfi
nyelv, szájüreg, nyelőcső Qu M
gyomor, máj, epe, lép Qu c. Cu M c. Cu
hasnyálmirigy Qu c. Cu M c. Cu
vékonybél, vastagbél, végbél Qu c. Hg M c. Hg

 

Urogenitális rendszer
  Férfi
vese Qu c. Cu M c. Cu
hugyhólyag Qu c. Arg M c. Arg
prosztata, here, pénisz Qu c. Arg  
méh, petefészek, hüvely - M c. Arg

 

Mellrák
  Férfi
Menopauza előtt - M c. Arg
M c. Hg
Menopauzát követően - P c. Hg

 

Légzőrendszer
  Férfi
orr, garat P P
pajzsmirigy, gége Qu M
tüdő, légutak Qu c.Hg P c. Hg
alternatíva alternatíva
- U c. Hg

 

Más daganatos betegségek
  Férfi
Bőrrák P P
vagy vagy
P c. Hg P c. Hg
Végtagok Qu M

 

Jelmagyarázat
Típusok Szériák (errősség)
Arg: ezüst M: alma Seria 0 0,01mg - 1mg
Cu: réz P: fenyő Seria I 0,1mg – 10mg
Hg: higany U: szilfa Seria II 1mg – 20mg
Qu: tölgyfa  

Iscucin

Az Iscucin fagyöngy termékcsaládot 1958-ban kezdte el Koehler kifejleszteni Rudolf Steiner 1924-es feljegyzései alapján, jelenleg a Wala cég a hivatalos gyártója és forgalmazója világszerte. Az Iscucin nyolc különböző fán található fagyöngyből nyeri kivonatait, melyek a következők: alma (Iscucin Mali), tölgy (Iscucin Quercus), fenyő (Iscucin Pini), hársfa (Iscucin Tiliae), nyár (Iscucin Populi), fenyő (Iscucin Abietis), fűz (Iscucin Salicis), galagonya (Iscucin Crataegi).