Költségek

Szolgáltatásunk különös előnye, hogy ügyfeleink a németországi és ausztriai gyógyszerekhez az ottani gyógyszertári áraknál általában olcsóbban juthatnak hozzá. Szolgáltatásunkért megrendelésenként csak 990 Forint kezelési költséget számolunk fel, amely független a beszerzendő gyógyszerek árától és mennyiségétől. Alternatív beszerzési lehetőségek esetén gondoskodunk a legkedvezőbb beszerzési forrásról! A gyógyszerek ára és a kezelési költség is Forintban fizetendő, a mindenkori aktuális napi árfolyamon számítva.

Gyógyszertárunkban lehetősége van készpénzes és bankkártyás fizetésre is! Számlaigényét kérem jelezze a gyógyszer átvételekor! Köszönjük!

A GLS futárszolgálattal lehetőség van a megrendelt termékeket házhozszállítással is kérni. A csomagküldés díja függ a megrendelt termékek súlyától és értékétől, ezért ezekről pontosabb információt a megrendeléskor tudunk adni. A megrendelt termékeket minden esetben a futárnak készpénzben Forintban kell kifizetni.

Új szolgáltatásunk keretein belül kérhetik megrendeléseiket GLS csomagpontokra is. Előnye, hogy akár hétvégén is átvehetők a csomagok (függ az adott csomagpont nyitvatartási rendjétől). Csomagpontra szállítás díja 20 kg alatti küldemény esetén 1180 Ft, 20 kg feletti küldemény esetén 1690 Ft. A csomagpontokon szintén csak készpénzes fizetésre van lehetőség! Amennyiben ezt a lehetőséget választják kérem tájékozódjanak előre a csomagpontok helyszínéről az alábbi weboldalon. Köszönjük!