Tevékenységünk

Talán Önnel is előfordult már, hogy olyan gyógyszerre volt szüksége, amelyet Magyarországon valamilyen okból nem kapott meg. Talán azért, mert nem forgalmazzák, vagy egyszerűen hiánycikk. Cégünk a Magyarországon nem kapható külföldi gyógyszerek beszérzésére szakosodott.

A Pharma Expressz Kft. / Európa Gyógyszertár szakmai kapcsolatainak, valamint beszerzési és logisztikai lehetőségeinek köszönhetően mindenki számára egyszerű és gyors hozzáférhetőséget nyújt gyógyszerek, homeopátiás termékek, gyógyhatású készítmények stb. teljes németországi és ausztriai patikai választékából. Szükség esetén egyéb országok gyógyszereit is beszerezzük.

Az Európa Gyógyszertár egyedi megrendelés alapján gondoskodik a gyógyszerek legkedvezőbb beszerzési forrásáról, és akár 2-3 munkanapon belül az ügyfél rendelkezésére bocsátja az igényelt termékeket.

A Pharma Expressz Kft. / Európa Gyógyszertár magas színvonalú információs háttérrel rendelkezik. Képzett gyógyszerészeink naprakész tájékoztatást nyújtanak a gyógyszerek áráról, összetételéről, beszerzési lehetőségeiről és minden egyéb erre vonatkozó kérdésről. A gyógyszerek telefonon, faxon, e-mail útján és természetesen személyesen is megrendelhetők.